fbpx

Kuopio
Kumpusaari

Billebeino Padel Kuopio pitää sisällään kuusi MejorSet panorama-kenttää, joista kaksi (kentät 5 ja 6) on varustettu Battery Player Music Plug In -järjestelmällä.
Lisäksi kahdelta kentältä löytyy MATCHi TV striimit (kentät 2 ja 3), joista pääsee seuraamaan otteluita livenä tai katsomaan omia otteluita jälkilähetyksenä.
Keskuksesta löydät viihtyisän loungetilan, miesten ja naisten pukuhuoneet suihkuilla ja saunoilla, tilaussaunan, ravintolan sekä PadelKunkku Cornerin.

Saunat ovat lämpiminä arkisin sekä Sunnuntaisin klo 16.30 – 21.30, Lauantaisin klo 11 – 18.

Varaa vuoro

Vakiovuorohakemukset löytyvät klubien MATCHi sivuilta, sekä voit ottaa yhteyttä sähköpostilla os. kuopio@billebeinopadel.com

Billebeino Padel

Billebeino Padel on perustettu vuonna 2019 ja sen on perustanut entinen NHL-jääkiekkoilija Ville Leino. Ville Leino tunnetaan myös Billebeino vaatemerkin perustajana ja innokkaana padel-harrastajana. Billebeino Padel haluaa tuoda yhteen padelin, taiteen ja katumuodin rakentaakseen elämäntyyliä lajin ympärille. Billebeino Padel keskuksiin on helppo tulla sillä kaikki keskukset ovat hyvien yhteyksien päässä huippu sijanneilla. Kenttämme ovat johtavan valmistajan parasta laatua ja kentät on kustomoitu Billebeino Padelia varten. Lounge- ja lämmittelyalueisiin on viihtyvyyttä luotu maalauksilla ja musiikilla. Asiakaspalvelua unohtamatta. Urheilun lisäksi Billebeino Padel on tapahtumia, turnauksia ja hauskanpitoa jossa voit tavata ja kilpailla lajin muiden harrastajien kanssa. Billebeino Padel on lanseeraanut oman urheiluvaatemallisto nimenomaan padelia varten.

Billebeino Padel on elämäntapa.

Valmennukset

Billebeino Padelin valmennuksissa treenaat lajin tekniikan, taktiikan sekä peliominaisuudet huippuunsa.

Varaa aika lajin ammattivalmentajille ja kehitä peliäsi lähtötasosta riippumatta.

Lue lisää

Shop

Billebeino Padel -mallisto sisältää kaiken mitä tarvitset padeliin. Shopista löydät tuotteita niin punaiselle pelikentälle kuin arkeen, lisäksi Shopista löytyy PadelKunkku Corner. Kunkku Cornerista löytyy yli 30 erilaista mailaa, sekä pelitarvikkeita.

Look good, feel good, play good!

Siirry kauppaan