fbpx

Muut tapahtumat

Ajankohta 2024-06-11 16:30:00 – 2024-06-20 19:30:00
Hinta 30€/hlö
Lisätiedot

Valtterin KesäKlinikoilla Kesäkuussa pääset ensiluokkaiseen oppiin harjoittelemaan ja opettelemaan uusia aseita pelikirjaan!
Klinikoita järjestetään Harraste ja Aktiivi pelaajille Prime Timessä Ti 11.6., To 13.6., Ti 18.6. ja To 20.6 klo 16.30-19.30 välisenä aikana.
Klinikat järjestetään 3-4 hlö ryhmissä ja yhden kerran hinta on 30€/hlö. Ilmoittautumiset ja tarkemmat tiedot Valmennukset sivulta ja MATCHi:sta.

Ajankohta 2024-06-01 00:00:00 – 2024-06-30 00:00:00
Hinta 10€/hlö
Lisätiedot

Tykkireeneillä voit yksin tai parin kanssa harjoitella omatoimisesti ja kehittää itseäsi!
Kesäkorttilaisille tykkireenit ovat -50% alkaen 1.6. eli jäsenhinta heille on 5€!
Jos haluat saada paljon lyöntitoistoja tämä palvelee sinua erinomaisesti!
Miten Tykkireenit toimivat?
Hinta 10€/henkilö/vuoro. JOKAINEN OSALLISTUJA ILMOITTAUTUU ERIKSEEN MATCHi aktiviteettiin.
Jokaiselle päivälle on yksi kenttä, lähtökohtaisesti K1 varattu, mutta tarkista kenttä aina varauksen yhteydessä, muutoksista ilmoitetaan viesti osallistujalle osiossa.
Jokaiselle reenivuorolle on 2 paikkaa auki, eli kaverin voit ottaa mukaan ja kimpassa reenata!
Tähän aktiviteettiin kuuluu luonnollisesti pallotykki ja se sisältyy hintaan.
Mikäli tykin käyttäminen ei ole entuudestaan tuttua me autamme ja opastamme käytössä!
Pallotykin mukana on myös ohjeet kuinka pallotykkiä käytetään ja minkälaisia palloja sillä saa jaettua.
Tervetuloa kehittymään ja jos on kysyttävää olkaa meihin yhteydessä kuopio@billebeinopadel.com
Ps. Jos kalenterista ei löydy sopivaa tykkireeni aikaa, laita meille viestiä niin lisätään vuoroja tarpeen mukaan!

Ajankohta 2024-06-17 17:00:00 – 2024-08-05 19:00:00
Hinta 20€/15€/hlö
Lisätiedot

PuPe padel saapuu jälleen! 5-osainen turnaussarja, pelimuotona 24p Mexicano, jossa voittaja saa PuPen kotipeliin 6.8. aition käyttöön (sis. ruuat) itselleen ja kavereilleen!
Jokaisessa turnauksessa voittajalle 2kpl ilmaislippuja PuPen runkosarjan kotipeleihin ja muut palkinnot koostuvat BBP tuotepalkinnoista.
Aition voittaja ratkaistaan 4 ensimmäisen turnauksen aikana ja viimeisessä turnauksessa lisäpalkintona PuPen fanituotteita lippujen kera.
Lisäksi kaikki turnauksiin osallituvat saavat lippualennuksen joko To 1.8. tai Ti 6.8. kotipelistä, voi valita kumpi näistä soveltuu itselle parhaiten.
Turnauksien aikataulut:
Ma 17.6. klo 17-19
Ma 8.7. klo 17-19
Ma 15.7. klo 17-19
Ma 29.7. klo 17-19
Ma 5.8. klo 17-19
Tervetuloa pelaamaan ja kamppailemaan loistavista palkinnoista!

Turnaukset

Ajankohta 2024-06-21 10:00:00 – 2024-06-21 12:00:00
Hinta 16€/12€/hlö
Lisätiedot

Tervetuloa Juhannusaaton Mexicano-turnaukseen!
Tunnelma kohoaa kattoon Juhannuksen merkeissä! Liity mukaamme nauttimaan padelin huumasta, aurinkoisesta säästä (toivon mukaan) ja loistavasta seurasta. Luvassa on jännittäviä pelejä, mahtavia palkintoja ja tietenkin kunnon Juhannustunnelmaa!
Turnauksen tullessa täyteen palkinnot jaetaan 1, 2 ja 5 kentän voittajajille, muussa tapauksessa palkinnot jaetaan sovelletusti 3 pelaajan kesken.
Kesäkorttilaisille turnaus -25%
Tervetuloa!

Ajankohta 2024-06-28 20:00:00 – 2024-06-28 22:00:00
Hinta 16€/12€/hlö
Lisätiedot

Tervetuloa Yöpadeleille!
Pelataan rennolla meiningillä, tosissaan mutta ei totisesti ja nautitaan padelista!
Tapahtuma kaikille avoin, eli eikun tervetuloa!
Parhaat palkitaan BB/BBP tuotepalkinnoin!
Pelataan vähintään 20-22 (tarvittaessa voidaan jatkaa 23 asti)
Kesäkorttilaisille turnaus -25%!

Turnausten tasot

Aloittelijat

Aloittelijoiden pelit. Kaikille avoin ryhmä. Tämä ryhmä sopii myös niille ketkä eivät ole pelanneet padelia aikaisemmin. Toivottavaa olisi kuitenkin, että säännöt ovat jollain tavalla hallussa tai ne on nopeasti käyty katsomassa googlesta. Säännöt kerrataan kuitenkin tarvittaessa pelien aluksi.

Harraste

Tämä ryhmä on pelaajille, jotka osaavat padelin perusteet ja palloralleja syntyy. Osaat säännöt, peruslyönnit onnistuvat ja perupeli sujuu . Liikkuminen kentällä verkolle ja takaisin sujuu. (Tasot E-D)

Aktiivi

Tämä ryhmä on pelaajille, jotka ovat käyneet pelaamassa  jo pidempää. Osaat padelin eri lyöntejä ja taktinen puoli, erityisesti parin kanssa liikkuminen, on osa pelaamistasi. Osaat pelata sekä takakentällä että verkolla ja lasien käyttö on osa peliä. (Tasot C-D)

Edistyneet

Tämä ryhmä on pelaajille, jotka pelaavat viikottain, suurinosa padelin lyönneistä on hallussa ja pelissäsi on sopivassa suhteessa rauhallisuutta ja vauhtia. Osaat ajatella yhtä lyöntiä pidemmälle ja voima ei ole enää kaikki kaikessa. Peleissäsi usein syke nousee ja hiki virtaa. (Taso C)

Kilpa

Tämä ryhmä on pelaajille, jotka uskovat voivansa voittaa kenet tahansa, jopa Ville Tuomen/ Emma Laineen voittaminen tuntuu mahdolliselta. Pelaat useita kertoja viikossa ja käyt mahdollisesti virallisissa turnauksissa. Pystyt luontevasti muuttamaan pelin tempoa monipuolisilla lyönneillä ja ymmärrät pelin taktisen puolen moniuloitteisesti.

Pelimuodot

King of The Court

Kilpailullinen pareittain pelattava turnausmuoto. King of the Court pelimuodossa parit siirtyvät ottelun tuloksen mukaan joko kentän ”ylemmäs” (voittajat) tai ”alemmas” (häviäjät). Aluksi parit arvotaan aloituskentille 1-6, jonka jälkeen jokaisella kentällä pelataan yhden erän mittainen ottelu. Esim. pari A ja pari B aloittavat kentältä 4, ottelun voittaja A siirtyy seuraavaksi pelaamaan kentälle 3, ja pari B kentälle 5. Turnauksen viimeinen peli alkaa noin 20min ennen turnauksen loppua ja silloin kentälle 1 päätyneet parit ratkaisevat koko turnauksen voittajan.

Americano

Americano on rento turnausmuoto, missä kaikki pelaajat keräävät henkilökohtaisia pisteitä. Americanossa on tarkoituksena pelata yksi ottelu kaikkien osallistujien parina. Oma pelipari vaihtuu aina jokaisen ottelun jälkeen.
Säännöt ovat muutoin padelille tutut, mutta pistelasku eroaa tavallisesta. Jokainen pelaaja syöttää neljä palloa putkeen, jonka jälkeen syöttövuoro vaihtuu jommalle kummalle vastustajista. Ensimmäinen kierros näin ja toisella kierroksella jokainen pelaaja syöttää kaksi syöttöä. Jokaisesta voitetusta pallosta saa yhden pisteen. Peli päättyy, kun ennalta sovittu kokonaispistemäärä täyttyy. Tavallisesti pelataan 24 pisteeseen. Esim. pelin lopussa parilla A on 14 pistettä ja parilla B 10 pistettä (yhteensä 24 pistettä), jolloin molemmat parin A jäsenet saavat 14 henkilökohtaista pistettä ja molemmat parin B jäsenet 10 henkilökohtaista pistettä. Henkilökohtaiset pisteet lasketaan lopuksi yhteen ja eniten pisteitä kerännyt henkilö voittaa turnauksen.

Mexicano

Mexicano pelataan samalla tapaa kuin normaali americanokin, mutta pelijärjestys ei ole ennalta määrätty eli saatat pelata saman kaverin kanssa tai häntä vastaan useamman ottelun.Ensimmäinen kierros ”arvotaan” normaalisti, jonka jälkeen aina seuraava kierros muodostuu sen hetkisen sarjataulukon pohjalta. Taulukossa 1. ja 3. pelaavat 2. ja 4. vastaan jne. Tässä formaatissa ottelut pysyvät turnauksen läpi tasaisempina kuin mahdollisesti normaalissa americanossa