fbpx
17.8.21

Billebeino Padel laajentaa toimintaansa Jyväskylän Hippokselle

Entisen NHL-jääkiekkoilijan Ville Leinon Billebeino Padel laajentaa toimintaansa Jyväskylään rakentuvalle liikunnan, urheilun- ja hyvinvoinnin osaamiskeskittymä Hippokselle. Tilojen vuokraamista koskeva sopimus allekirjoitettiin Jyväskylän Hippoksen Kehitys Oy:n kanssa 1.6.2021. Sopimuksen kesto on 10 vuotta. Hippoksella harrastetaan tulevaisuudessa liki kahtakymmentä eri liikuntalajia, joista yksi tulee olemaan padel. Billebeino Padel rakentaa Hippokselle kuusi kenttää.

”Hippos projektina on juuri sellainen, jossa haluamme ehdottomasti olla mukana. On hieno olla osana tätä kokonaisuutta ja tarjota elämyksiä padelin parissa Jyväskylässä. Kaikki palvelut varmasti tukevat loistavasti toisiaan”, kertoo Ville Leino.

Hippoksen keskuksessa tullaan näkemään tuttuja elementtejä jo olemassa olevilta keskuksilta, kuten punaiset Billebeinolle kustomoidut kentät ja Battery-musiikkikentät.

”Meille on tärkeää tarjota hieman erilainen urheilukokemus. Punaiset kentät, taide ja musiikki näyttelevät isoa roolia meidän keskuksissamme. Tarkoituksena on tarjota kokemus viihtyisissä ja rennoissa puitteissa”, jatkaa Leino.
 
Billebeino Padel hakee voimakasta kasvua ja on jo aiemmin tänä vuonna tiedottanut avaavansa keskukset Kuopioon ja Lahteen sekä ulkokentät Espooseen kesällä 2022.

”Etsimme koko ajan uusia lokaatioita, mutta haluamme säilyttää samat standardit kuin Jyväskylässä ja aikaisemmissakin projekteissa. On tärkeää, että voimme tarjota saman kokonaisuuden joka paikassa mihin avaamme”, päättää Billebeinon perustaja Ville Leino.

Billebeino Padel on lanseerannut myös oman padeliin tarkoitetun urheilumalliston, sekä urheiluvaruste ja -välinejätti Wilsonin kanssa yhteistyössä valmistetut padelmailat ja -pallot.

Billebeino Padel avasi ensimmäisen keskuksensa Helsingin Vallillaan syyskuussa 2020.

Pohjoismaiden merkittävin liikunnan ja hyvinvoinnin keskittymä Jyväskylän Hippos

Jyväskylän Hippos on valmistuessaan paitsi kaupunkilaisten kohtaamispaikka, myös Pohjoismaiden ainutlaatuisin liikunnan, urheilun ja hyvinvoinnin osaamiskeskittymä, missä alan innovatiivisimmat yritykset ja huippututkimusyksiköt luovat yhdessä uutta, kansainvälisesti menestyvää liiketoimintaa. Ympärivuotisten – ja liki ympärivuorokautisten – toimintojensa ansiosta Hippoksesta muodostuu Jyväskylän valtakunnallinen ja kansainvälinen vetovoimatekijä.

– Tutkimuksen ja teknologian ansiosta ymmärrämme yhä paremmin, kuinka eri tavoin ihmisen henkinen ja fyysinen terveys rakentavat yksilön hyvinvointia ja yhteiskunnan kukoistusta. Onnistuaksemme meidän täytyy yhdistää terveyden, hyvinvoinnin ja urheilun asiantuntijat, yritykset, tutkimusorganisaatiot ja aktiiviset ihmiset, jotka etsivät yhdessä ratkaisuja ja pystyvät vastaamaan globaaleihin hyvinvoinnin haasteisiin. Billebeino Padel on innovatiivinen edelläkävijä urheilukokemuksien kehittäjänä, ja soveltuu erinomaisesti toimijaksi uudelle Hippokselle. Toivotamme heidät lämpimästi tervetulleeksi Jyväskylään ja Hippokselle, toteaa Jyväskylän kaupungin elinkeinojohtaja Anne Sandelin.