fbpx

Kenttävuokra

ma-pe klo 16.30-21 38€/h
ma-p muina aikoina 28€/h
la-su klo 9-20 32€/h
la-su muina aikoina 28€/h

Mailavuokra 5€
Pallotuubi 8€

Varauksen peruminen on tehtävä irtovuorojen osalta viimeistään 24 tuntia ennen pelivuoron alkua varausjärjestelmässä.

Vakiovuorot

  1. Vakiovuoro on toistaiseksi voimassa viikoittain (myös juhlapyhinä) ja vuoron omistaja on velvollinen maksamaan vuoron huolimatta siitä, käytetäänkö vuoroa.
  2. Pidätämme oikeuden perua yksittäisen vakiovuoron järjestettävän tapahtuman vuoksi, esim. viralliset kilpailut.
  3. Vakiovuoron irtisanomisaika on 1kk.
  4. Vakiovuorot laskutetaan kuukausittain.
  5. Vakiovuoron voi laittaa tauolle juhannusviikosta elokuuhun. Tauotuksesta kysytään erikseen aina kevään aikana.

Tiedustelut vakiovuoroista › lahti@billebeinopadel.com

Edut & Maksut

Meillä käyvät seuraavat liikuntaedut: ePassi, Edenred. Eazybreak ja Smartum. Alla lisätietoa liikuntaetujen käytöstä. Pyrimme käsittelemään meille toimitetut liikuntaetumaksut mahdollisimman pian arkisin 16-21 välillä.

Mobiilimaksu
Avaa itsellesi asiakastili Billebeino Padel varausjärjestelmään. Tee mobiilimaksu palveluntarjoajalta Billebeino Padel Lahdelle. Saamme maksustasi automaattisen kuitin ja sen perusteella lisäämme saldon asiakastilillesi. Sinun tulee siirtää liikuntaetua niin, että se kattaa koko vuoron hinnan. Varaa kenttävuoro saldoa käyttäen.

Liikuntasetelit
Avaa itsellesi asiakastili Billebeino Padel varausjärjestelmään. Maksa haluamasi summa BilleBeino Padel Train Lahti Oy:lle valitsemallasi sovelluksella tai toimita liikuntasetelit meille etukäteen, joko tuomalla tai postittamalla:

Billebeino Padel Lahti
Hämeenlinnantie 59, 15850 Lahti

Saatuamme liikuntasetelisi tai tositteen maksutapahtumasta lisäämme vastaavalla summalla saldoa asiakastilillesi. Jos haluat nopeuttaa tapahtumaa voit lähettää kuvan maksutapahtumasta meille sähköpostilla osoitteeseen lahti@billebeinopadel.com Varaa kenttävuoro saldoa käyttäen.