Helsinki


Train factory
Traverssikuja 3
00510 Helsinki

Ajo pysäköintihalliin Bruno Granholmin kujalta

Vastaanotto palvelee poikkeusaikana (24.1-7.2):
ma-pe 16-20

+358 50 368 5522
helsinki@billebeinopadel.com

Map

Kenttävuokra

Klo 10-15 38€/h
Muina aikoina 44€/h
Mailavuokra 4€
Pallotuubi 8€

Varauksen peruminen on tehtävä irtovuorojen osalta viimeistään 24 tuntia ennen pelivuoron alkua varausjärjestelmässä.

Vakiovuorot

  1. Vakiovuoro on voimassa sopimuksen voimassaoloajan jokaisena viikkona (myös juhlapyhinä) ja vuoron omistaja on velvollinen maksamaan vuoron huolimatta siitä, käytetäänkö vuoroa.
  2. Vakiovuoron voi laittaa myyntiin ennen pelivuoron alkua. Jos myyntiin laitetun varauksen päälle tulee toinen varaus, niin myyntiin laitettua varausta ei laskuteta. Halutessaan vuoron voi myös myydä itsenäisesti.
  3. Pidätämme oikeuden perua yksittäisen vakiovuoron järjestettävän tapahtuman vuoksi, esim. viralliset kilpailut.
  4. Vakiovuoro on voimassa juhannusviikolle 2022 ja siinä on 1kk irtisanomisaika.
  5. Vakiovuorokausi on elokuun alusta juhannusviikolle.

Tiedustelut vakiovuoroista › helsinkj@billebeinopadel.com

Edut & Maksut

Meillä käyvät seuraavat liikuntaedut: ePassi, Edenred. Eazybreak ja Smartum. Alla lisätietoa liikuntaetujen käytöstä. Pyrimme käsittelemään meille toimitetut liikuntaetumaksut mahdollisimman pian arkisin 16-21 välillä.

Mobiilimaksu
Avaa itsellesi asiakastili Billebeino Padel varausjärjestelmään. Tee mobiilimaksu palveluntarjoajalta Billebeino Padel Train Factorylle. Saamme maksustasi automaattisen kuitin ja sen perusteella lisäämme saldon asiakastilillesi. Sinun tulee siirtää liikuntaetua niin, että se kattaa koko vuoron hinnan. Varaa kenttävuoro saldoa käyttäen.

Liikuntasetelit
Avaa itsellesi asiakastili Billebeino Padel varausjärjestelmään. Maksa haluamasi summa BilleBeino Padel Train Factory Oy:lle valitsemallasi sovelluksella tai toimita liikuntasetelit meille etukäteen, joko tuomalla tai postittamalla:

Billebeino Padel Train Factory
Traverssikuja 3, 00510 Helsinki

Saatuamme liikuntasetelisi tai tositteen maksutapahtumasta lisäämme vastaavalla summalla saldoa asiakastilillesi. Jos haluat nopeuttaa tapahtumaa voit lähettää kuvan maksutapahtumasta meille sähköpostilla osoitteeseen contact@billebeinopadel.com Varaa kenttävuoro saldoa käyttäen.