fbpx

Helsinki
Train Factory

Vallilassa sijaitseva Train Factory pitää sisällään kuusi MejorSet -kenttää, joista kaksi on varustettu Battery Player Music Plug In -järjestelmällä. Keskuksesta löydät myös miesten ja naisten pukuhuoneet suihkuilla, Pro-Shopin sekä ravintolan.
Tervetuloa pelaamaan!

Mailoja voi vuokrata ja palloja ostaa aina hallin ollessa auki mobilepayllä.

Varaa vuoro

Billebeino Padel

Billebeino Padel on perustettu vuonna 2019 ja sen on perustanut entinen NHL-jääkiekkoilija Ville Leino. Ville Leino tunnetaan myös Billebeino vaatemerkin perustajana ja innokkaana padel-harrastajana. Billebeino Padel haluaa tuoda yhteen padelin, taiteen ja katumuodin rakentaakseen elämäntyyliä lajin ympärille. Billebeino Padel keskuksiin on helppo tulla sillä kaikki keskukset ovat hyvien yhteyksien päässä huippu sijanneilla. Kenttämme ovat johtavan valmistajan parasta laatua ja kentät on kustomoitu Billebeino Padelia varten. Lounge- ja lämmittelyalueisiin on viihtyvyyttä luotu maalauksilla ja musiikilla. Asiakaspalvelua unohtamatta. Urheilun lisäksi Billebeino Padel on tapahtumia, turnauksia ja hauskanpitoa jossa voit tavata ja kilpailla lajin muiden harrastajien kanssa. Billebeino Padel on lanseeraanut oman urheiluvaatemallisto nimenomaan padelia varten.

Billebeino Padel on elämäntapa.

 

 

Valmennukset

Billebeino Padel valmennuksissa treenaat lajin tekniikan, taktiikan sekä peliominaisuudet huippuunsa.

Varaa aika lajin ammattivalmentajille ja kehitä peliäsi lähtötasosta riippumatta.

Lue lisää

Shop

Billebeino Padel -mallisto sisältää kaiken mitä tarvitset padeliin. Shopista löydät tuotteita niin punaiselle pelikentälle kuin arkeen. Valikoimista löytyy Billebeino Padel-tuotteiden lisäksi Wilsonin, Bullpadelin ja Adidaksen varusteita.

Look good, feel good, play good!

Siirry kauppaan