24.1.22

Poikkeusaukiolot jatkuu

Etelä-Suomen aluehallintovirasto jatkaa Uudenmaan liikunta- ja virkistystilojen sulkua 7.2. asti. Avin ohjeistuksen mukaisesti suljettavaksi määrättyjä tiloja voi kuitenkin käyttää vuonna 2004 syntyneiden ja sitä nuorempien lasten ja nuorten ohjattuun harrastustoimintaan. Päätös tilojen sulkemisesta ei koske ammattiurheilemista eikä yksityis- tai perhe-elämän piiriin kuuluvaa toimintaa.

Respa on toistaiseksi avoinna ma-pe klo.16-20

Kenelle vuoroja voidaan vuokrata?

Padelkenttiä voidaan vuokrata 2004- syntyneille ja nuoremmille, ammattiurheilijoille sekä yksityis- ja perhe-elämän piiriin kuuluvaan toimintaan (AVI) eli vakiintuneiden kaveriporukoiden ja perheyhteisöjen kesken. Joudumme valitettavasti perumaan kaikki tapahtumat ja ryhmävalmennukset 7.2.2022 asti.

Vakiovuorot jatkuvat normaalisti.

Kulku kentille tapahtuu poikkeusjärjestelyin ja pukuhuoneet eivät ole toistaiseksi käytössä.

Vuokramailoja on saatavilla hallilta.

Jos asiaan liittyen kysyttävää:

+358503685522

helsinki@billebeinopadel.com