fbpx
18.5.21

Billebeino Padel laajentaa Lahteen

Billebeino Padel avaa ensi vuoden alkupuolella kuuden kentän padel-keskuksen Lahteen. Keskus tullaan rakentamaan aivan Salpausselän maastojen kupeeseen osoitteeseen Hämeenlinnantie 55. Padel-keskus on osa Salpausselkä Parkia. Salpausselkä Park rakentuu urheilun ja elämysten ympärille ja tarjoaa liikuntapalveluita monipuolisesti.

”Tällaisella sijainnilla urheilukaupungin kupeessa, mahtavan luonnon ja Salpausselän maastojen vierellä ei enää ole montaa vapaata paikkaa tarjolla.  Halusimme kehittää tontin Lahtelaisten käyttöön ja hyödyntää suoraan takapihalta lähtevät hiihto-, pyöräily-, ja lenkkeilymaastot osaksi kokonaisuutta. Salpausselkä Parkin tavoittaa helposti julkisilla kulkuneuvoilla ja autolla, mutta varmasti mukavin tapa on saapua urheilemaan polkuja pitkin. Tarkoitus onkin rakentaa kutsuva portti poluilta tuleville vierailijoille. Keskukseen sijoittuvat toimijat ovat kaikki erittäin positiivista ja liikunnallista porukkaa. Uskomme että Salpausselkä Parkin ympärille kasvaa mahtava eri liikkujien yhteisö.” – kertoo Arto Korhonen, Superion Oy:stä

Billebeino Padelille rakennettavat tilat tulevat tuttuun tapaan yhdistämään urheilua, lifestyleä ja taidetta. Tiloista kenttien lisäksi löytyy kahvila, pro-shop ja vuokrattavat saunatilat.

”Meille on tärkeää tarjota erilainen urheilukokemus. On tärkeää että asiakas pääsee fiilistelemään ja pelaamaan padelia parhailla mahdollisilla puitteilla. Kaikki suunnitellaan asiakas edellä ja tila taipuu niin kaveriporukoille kuin yrityksillekin. Lahti ja hallin sijainti on meidän brändillemme erittäin mielekäs paikka. Olemme erittäin innoissamme tästä projektista.” – kuvailee Ville Leino

Lahden keskuksen on tarkoitus avautua helmikuussa 2022