fbpx
7.1.21

Billebeino Padel laajentaa toimintaansa Kuopioon

Entisen NHL-jääkiekkoilijan Ville Leinon Billebeino Padel laajentaa toimintaansa Kuopioon. Kumpusaaren luonnonkauniille alueelle rakentuu kesän aikana kuusi huipputason kenttää sisältävä Billebeino Padel-keskus. Kuopiolainen Rakennusliike Pohjonen rakentaa Kumpusaareen noin 2000m2:n modernin Padel-keskuksen, joka kenttien lisäksi sisältää mm. Pro-Shopin, ravintolan sekä sauna- ja loungetilat. Kesäisin jälkipelejä voi viettää aurinkoisella kattoterassilla, josta on upeat näkymät Kallavedelle.

”Olen kotoisin Savonlinnasta joten jo nuoruusvuosina tuli paljon pelattua kiekkoa Kuopiossa. Kuopio on hieno urheilukaupunki ja se antaa hyvän pohjan tälle uudelle trendilajille. Hienoa päästä tekemään Billebeino Padel-keskus tuttuihin maisemiin järven rannalle”, kertoo Billebeinon perustaja Ville Leino.

Billebeino Padel-keskukseen tulee kuusi Billebeino Padelille kustomoitua kenttää. Kentät valmistaa World Padel Tour -kenttävalmistaja MejorSet. Kenttien alustamatto on kauttaaltaan Billebeinon punainen, ja se tulee kenttävalmistajalta yksinoikeudella. 

Myös taidemaalarina tunnetun Leinon taidetta tulee olemaan hallissa esillä. Villen taidetta tulee näkymään hallin sisustuksessa ja kalusteissa. Yhtenä yksityiskohtana anniskeluoikeudellisen loungetilan tuolit verhoillaan Leinon maalauksin.

”Kuopion keskuksessa jatkuu sama linja ensimmäisen keskuksen kanssa. Taidetta tulee olemaan esillä Kuopiossa kuten Helsingin hallissakin on. Tarkoitus on, että hallilla on hyvä ja rento fiilis ja sinne voi tulla pilke silmäkulmassa nauttimaan padelin pelaamisesta. Halutaan tarjota vähän erilainen urheilukokemus”, sanoo Leino. 

Kaikki tervetulleita, tasosta riippumatta

Leino itse on löytänyt mittavan, jopa Stanley Cupin finaaleihin vieneen, jääkiekkouran jälkeen juuri padelista sellaisen urheiluharrastuksen, josta hän todella intohimoisesti nauttii.

”Padel on tarjonnut minulle todella paljon. Jääkiekon lopettamisen jälkeen padelista on tullut suuri intohimoni, jonka pelaamisesta nautin todella paljon. Padel on erittäin koukuttava, hieno ja älykäs laji. Sen takia se varmasti niin suosittua onkin”, Ville jatkaa.

Jatkuvasti suosiotaan ympäri maailman kasvattava padel on sosiaalinen peli, joka tarjoaa hyvää ajanvietettä ja urheilua eritasoisille pelaajille. Billebeino Padeliin ovat kaikki tervetulleita.

”Kannustan kaikkia kokeilemaan lajia. Tunnen niin monta ihmistä jotka ovat tästä lajista innostuneet samalla tavalla kuin minäkin. Hienoa tuoda lisää padel-kenttiä Kuopioon”, päättää Ville Leino.

Billebeino Padel on lanseerannut myös oman padeliin tarkoitetun urheilumalliston, sekä urheiluvaruste ja -välinejätti Wilsonin kanssa yhteistyössä valmistetut padelmailat ja -pallot.

Billebeino Padel avasi ensimmäisen keskuksensa Helsingin Vallillaan syyskuussa 2020.

Billebeino Padel Kuopio avataan loppukesästä 2021.