27.12.21

Tärkeä tiedote

Billebeino Padel Train Factory (Vallila) avataan 5.1.2022 Etelä-Suomen Aluehallintoviraston (AVI) määräysten mukaan. Avin ohjeistuksen mukaisesti suljettavaksi määrättyjä tiloja voi kuitenkin käyttää vuonna 2004 syntyneiden ja sitä nuorempien lasten ja nuorten ohjattuun harrastustoimintaan. Päätös tilojen sulkemisesta ei koske ammattiurheilemista eikä yksityis- tai perhe-elämän piiriin kuuluvaa toimintaa.

Varaukset ainoastaan varausjärjestelmän kautta. Respa on toistaiseksi suljettu.

Kenelle vuoroja voidaan vuokrata?

Padelkenttiä voidaan vuokrata 2004- syntyneille ja nuoremmille, ammattiurheilijoille sekä yksityis- ja perhe-elämän piiriin kuuluvaan toimintaan (AVI) eli vakiintuneiden kaveriporukoiden ja perheyhteisöjen kesken. Joudumme valitettavasti perumaan kaikki tapahtumat ja valmennukset 10.1.2022 asti.

Vakiovuorot jatkuvat normaalisti 11.1.2022 alkaen.

Kulku kentille tapahtuu poikkeusjärjestelyin ja pukuhuoneet eivät ole toistaiseksi käytössä.

Jos asiaan liittyen kysyttävää:

+358503685522

helsinki@billebeinopadel.com